Gulvafhøvling er den rette måde at oprette dårlige trægulve

Gulvafhøvling retter op på selv de værste gulve

Gulvafhøvling af et gammelt og slidt trægulv. På billedet ses en gulvhøvl Hvis de gulve du gerne vil have lysnet og renoveret er meget medtagene, er en gulvafslibning måske ikke nok. En gulvafhøvling kan komme på tale, men alt det vil en dygtig gulvvirksomhed kunne afgøre ved at se dine gulves beskaffenhed. Hvis gulvene er meget mørke, og det er en gammel lejlighed eller et gammelt hus er gulvene sikkert lakeret mange gange oven på hinanden, eller der er mange lag fernis på gulvene.

Her vil en gulvafhøvling være nødvendig, og en gulvafhøvling høvler – som navnet antyder – det øverste lag af brædderne, så man kommer helt ned til det friske og ungdommelige træ.

Gulvafhøvling sviner ikke og støver ikke

gulvafhøvling af massive trægulve. Her ses høvlspånerEn gulvafhøvling er lige så nem og hurtig som en gulvafslibning og det støver og griser ikke mere med en gulvafhøvling end en gulvafslibning. Efter gulvafhøvlingen får gulvene en let gulvafslibning for at få en flot og jævn overflade på gulvene, der er nemme at vedligeholde.

 

Gulvafhøvling til lave priser – sådan går du til værks

Gulvafhøvling - her ses høvlspåner som er restaffaldet fra en gulvafhøvling. Der er mange muligheder når en gulvhøvl arbejder sig dybt ned i træetDet er nemt at få priserne på gulvafslibningen eller gulvafhøvlingen. Du skal bare have et par firmaer ud og kigge på gulvene, så de kan afgøre, hvad der skal til på dine gulve. Og desuden skal det aftale, hvad du vil have gjort ved gulvene bagefter, så de dels holder sig smukke og lækre og dels er nemme at holde rene og pæne. Hvad du skal bruge af rengøringsmidler spørger du bare din fagmand om, han ved lige præcis, hvad der er godt til hvilke dine gulve.

Én kommentar til “Gulvafhøvling er den rette måde at oprette dårlige trægulve”

  1. Pingback: jwjshgsgshjs

Lukket for kommentarer.