Gulvafslibning skaber rum og lys i hjemmet

En gulvafslibning lysner og letter hele huset.

gulvafslibning - her ses en gulvmand i fuld gang med en gulvafslibning. På billedet benyttes en håndholdt gulvsliber til gulvafslibningDer er intet, der pynter på et hus eller i en lejlighed som en gulvafslibning. Og jo værre gulvene er, jo mere får du for pengene, når gulvene fra at have været helt mørke og skrammede nu pludselig er lyse og lækre af det fineste naturlige træ.

Gulvafslibning af naturlige trægulve

Gulvafslibning af trægulve. Her på billedet ses virkelig forskellen på før og efter. Et gulv af træ er et materiale, der ikke afgiver andet end dejlig duft og en lækker udstråling. Her er ikke noget med mystiske kemiske og hormonforstyrrende stoffer, der giver børnene allergi og andet skidt. Og i med at gulvtæpper er væk er der heller ikke noget der holder på støv og pollen, så børn og allergikere har en god ven i en afslibning og naturlige trægulve.

“Gulvafslibning er måde at forskønne og lysne gamle og slidte trægulve.”

Ved en afslibning afslibes de øverste lag af gulvet, og derfor fjernes ved samme lejlighed diverse ridser og fx aftryk fra stilethæle og andet, der har ødelagt gulvets overflade.

Gulvafhøvling går i dybden med gulvet

Hvis gulvet er meget ødelagt med meget dybe ridser eller et tykt lag lak eller fernis, kan en gulvafhøvling være nødvendig, men alt det vil din gulvmand kunne fortælle meget mere om, når han ser dine gulve.

gulvafslibning af trægulv. Her er det håndslibning af et gulv

Få besøg af din gulvmand og hør de lave priser

Ved samme lejlighed kan han selvfølgelig også høre hvad du gerne vil have lavet i huset og hvor mange gulve og trapper der skal med, nu hvor maskinerne alligevel skal på arbejde i huset. Skal du have en afslibning eller en gulvafhøvling med rigtig mange m2 er der nok et godt grundlag for at forhandle en god rabat i hus.

NOTE: Og nu vi er ved priserne på en gulvafslibning, så kan du også spare hvis du selv tager dig af at flytte møblerne væk, så folkene og maskinerne kan komme til at arbejde.