Gulvservice giver kunden tryghed og medbestemmelse

Få værdifuld gulvservice – både før og efter gulvafslibningen. 

Det er ikke svært at beslutte sig til at få en gulvafslibning, når først man ved, hvor meget man får for pengene, og hvor flot hele rummet bliver. Til gengæld er det rart at høre en fagmands mening om gulvene og mulighederne med gulvene i forbindelse med gulvafslibning eller gulvafhøvling, og efterbehandlingen.

Når gulvservicen er helt i top

Gulvservice er din garanti som kunde, at du får de nødvendige info, inspiration og kvalitets gulvafslibning så resultatet bliver som ønsket. Hos byens gulvservice udføres alle former for gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling.Alt dette er gulvservice og denne gulvservice kan kun ydes af en fagmand med mange år bag sig i branchen. Nogle mennesker tror i øvrigt, at man bare selv kan lave en gulvafslibning, men hvis man vil have et flot resultat og undgå skrammede fodpaneler og vægge med huller, skal man ikke leje en billig gulvafsliber, men få en dygtig håndværker med en professionel maskine til at lave arbejdet.

NOTE: Vi tilråder at benytte en fagmand til bearbejdning og arbejdet med dine trægulve. Så er du sikker på en god kvalitet og at tingene er i orden. Derudover behøver du ikke at benytte din fritid på noget du, dybest set, ikke har forstand på. – Og så er det billigere end du tror.

Gulvservice om efterbehandlingen af gulvene

Gulvservice gør forskellen. Her ses de mange muligheder for at opfriske gamle og slidte trægulve. På billedet afslibes et trægulv let.Gulvservice handler også om, hvordan gulvene efter gulvafslibningen eller gulvafhøvlingen skal behandles. Skal de ludbehandles, så de bevarer deres lyse udseende? Skal de lakeres – med vandig eller opløsningsbaseret lak? Eller skal de sæbebehandles eller oliebehandles. Hvad er fordele go ulemper, og hvordan skal de bagefter plejes?

Alt dette kaldes gulvservice, og det kan din professionelle og dygtige gulvmand levere samtidig med at han rådgiver om gulvafslibningen eller gulvafhøvling, og du er i øvrigt altid velkommen til at kontakte ham og spørge om gode råd.

“Benyt den gulvservice som gulvfirmaet tilbyder. En service der er til for dig som kunde så du får det optimale ud af din gulvpartner.”

Få gode priser på gulvafhøvling og god gulvservice oven i hatten

På billedet ses en gulvslibemaskine der er igang med dagens gulvarbejde. Afslibning af trægulve med en båndsliber. En såkaldt gulvsliber som ved hjælp af sandpapir fjerner den gamle gulvoverfladeSå start med at kontakte en dygtig gulvmand – få nogle gode priser og inviter ham ud og se gulvene. Ved samme lejlighed kan I snakke fordele og ulemper ved de forskellige former for vedligeholdelse.