Maskiner til gulvafslibning | Gulvslibemaskiner til fjernelse af gulvoverfladen

Der anvendes en gulvslibemaskine til afslibning af trægulve. Med sandpapir fjernes den gamle overflade, så gulvet kan blive smukt og pænt som nyt. Herefter er der mange muligheder for efterbehandling med olie, lak eller lud.

gulvslibemaskine der virkelig kan afslibe nogle kvadratmeter. Her på billedet udføres gulvafslibningen med sandpapir

Vedligeholdelse af gulvslibemaskinen

En god gulvafslibning effekt til at sikre, at:

 • Rent udstyr og drivhjul
 • Let og smidig kørende maskine
 • Hastighed på kørsel maskine valgt til korn gulvafslibning materiale og hårdhed af træet
 • Nye og korrekt dimensioneret sandpapir
 • Vakse klemmen indrettet til korn gulvafslibning materiale og hårdhed af træet
 • Den absolutte renhed af jordoverfladen

Gulvslibemaskiner skal fungere korrekt

I overensstemmelse med producentens slibemaskiner instruktioner bør der være kontinuerlig overvågning. Her skal du kontrollere følgende:

 • Hvis tromlen ikke er beskadiget eller snavset
 • Spændeanordningen er ren
 • Indstilling af slibebåndet kører
 • Rene hjul hjul renses (eller maskine kører ujævnt, skævt eller springer)
 • Kilerem spænding
 • Åbenheden af ​​suge
 • Pose status (om den er ren)
 • Alle smøresteder i slibemaskinen skal være fra tid til anden med fedt på lejerne.
Afslibning af sildebensparket
Gulvafslibning af sildebens parket

Når gulvet vil være uudslettelige pletter, ridser og gulvafslibninger synlige, det være sig restaurering tid ved gulvafslibning og malerarbejde med olie eller lak. Renovering af trægulve er nødvendigt en gang hvert år, afhængigt af graden af ​​slitage på træstave, der er tilstrækkeligt beskyttet mod vand, kemikalier og snavs. Velholdt gulv vil fungere som fremtidige generationer.

Gulvafslibning priser

For at opnå det absolut bedste resultat skal gulvfirmaet beskæftige sig med professionelt specialudstyr til at afslibe. Hvad koster en god afslibning? måske omkring 20 / m 2 gulv malet og omkring 30 / m 2 gulv olieret mest gulvrestaurering når afslibning ikke er mindre end 20 m 2 trægulv. Under gulvafslibning gulvafslibning fra gulvet lakeret parket 1-2 mm. Det er nok til at fjerne den gamle lakering med en vedvarende på dens overflade snavs.

Renovering af trægulve med gulvafslibning

Gulvafslibning af parketgulv
Afslibning af parketgulv

I tilfælde af olierede gulve afslibes det tykke lag, fordi olien trænger ind i træet porerne åbne (som ikke lakeres). Mens afslibe  samler mest støv i en støvsuger, men efter endt arbejde hans jordiske rester er stadig i rummet. Det bør fjernes: Rummet skal være grundigt støvsuget, så kan du tørre gulvet med en fugtig klud. Når gulvet er rent og tørt, kan du fortsætte til det videre arbejde: lakering eller oliering.

Oliebehandling eller lakering?

gulvslibemaskine til afslibning af træ og trægulve. Ved hjælp af sandpapir afslibes den gamle og slidte gulvbehandling .Hvis gulvet tidligere er blevet malet, kan gulvet poleret være poolejować eller lak. Oliering ikke kræver forudgående grunding. Det bør erindres, at poolejowane træ bliver mørkere. Et rigtigt trægulv er poleret parket og imprægneringsmidler kun, når den er helt tør. Den længste tørre eksotisk træ (fordi det indeholder naturlige olier) og blødt træ, såsom fyr, gran, gran (på grund af den høje indhold af harpiks). Lær hvordan du dyrke olierede gulve .
Malet gulv også mørkere. Hvis du er afhængig af lys farvet trægulve, er det bedre grundet med et lag primer og lak. Primer vil også påvirke farven af ​​træ: træ parketteri hjem efter grunding pociemnieją mindre end et overtræk af frisk træ uden priming og eksotiske trægulve holde farve tæt på farven af ​​rå træ.

Grunder er tørre fysisk påføring af gulvbehandling, hvilket kan tage lang tid. Hvis du er afhængig af den tid, kan du forkorte tørreprocessen ved hjælp af moderne primere tixotropisk, anvendes for dem murske

Priming trægulvet erstatter ikke lakering. Den primet, tørret lakering kan påføres på gulvet: 2 lag, ved at vente tørre mellem én og påføring af det andet lag.

Alt om gulvafslibning og forskønnelse af trægulve

Hvis gulvet tidligere er blevet olieret gulvet poleret det kan være malet, men det kræver ordentlig forberedelse af træ. Gulvet skal grundes med primer lakering. Primer vil isolere restolie indeholdt i porerne af træ og forhindre skrælning lakering på kanterne af strimlerne. Efter tørring kan primeren påføres på det øverste lag af lakering. Find ud af mere om vedligeholdelse af trægulve for at undgå for tidlig deres renovering og gulvafslibning.

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote

2.039 kommentarer til “Maskiner til gulvafslibning | Gulvslibemaskiner til fjernelse af gulvoverfladen”